Novosadski poljoprivredni sajam ipak će biti održan – ali onlajn

7. novembar 2020 – Mada je prvobitno otkazan, u vreme kada je trebalo da bude održan – od 12. do 16. septembra, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će ipak biti održan –  ali onlajn, od 14. do 18. decembra.

Mnogi ovdašnji poljoprivrednici, samostalno ili organizovano, svake godine su pohodili ovu najveću manifestaciju te vrste, a sada će moći, očigledno, ukoliko su zainteresovani – i morati, to da urade na drugi način.

Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena, već kao dopuna tradicionalnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma u narednim godinama. On bi u osamdesetosmom izdanju trebalo da oboji zatvoreni i otvoreni prostor Novosadskog sajma od 15. do 21. maja naredne godine. Takvom sajmu, koji će, nadamo se, biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, Virtuelni sajam će biti snažna podrška, navodi se u saopštenju Novosadskog sajma.

Na taj način će Sajam, koji je tokom 87 godina od volovskih kola stigao do virtuelnog prostora, obeležiti kraj ove godine i svima koji posluju u agrobiznisu ili se bave poljoprivredom i granama koje se na nju naslanjaju omogućiti bolje poslovne rezultate u 2020, zaključuju.

Foto: Novosadski sajam

Skorašnji članci

error: Content is protected !!